Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων

Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων είναι η διαδικασία κατά την οποία η ιστοσελίδα, δηλαδή η επιχείρηση σας, αρχίζει να παίρνει ιντερνετική μορφή.

Συλλογή πληροφοριών

Το Πρώτο βήμα στο σχεδιασμό μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας είναι η συγκέντρωση πληροφοριών. Πολλά πράγματα πρέπει να ληφθούν υπόψη για την δημιουργία της κατάλληλης εμφάνισης και αισθητικής του site σας.

Σχεδιασμός

Χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από την πρώτη φάση, δημιουργείτε ένα σχέδιο για την ιστοσελίδα σας. Σε αυτό το σημείο αναπτύσσεται ένας χάρτης της δομής του site σας.

Design

Από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν μέχρι αυτό το σημείο, ήρθε η ώρα να καθορίσουν την εμφάνιση και την αισθητική του site σας. Ένα site που απευθύνεται σε εφήβους για παράδειγμα, θα πρέπει να δείχνει πολύ διαφορετικά από ό, τι ένα site ενούς χρηματοπιστωτικού ίδρυματος.

Ανάπτυξη

Το αναπτυξιακό στάδιο είναι το σημείο όπου δημιουργείται η ιστοσελίδα καθ’αυτή. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα επιμέρους γραφικά στοιχεία από το πρωτότυπο θα χρησιμοποιηθούν για να δημιουργηθεί μία λειτουργική ιστοσελίδα.

Δοκιμή και Παράδοση

Εδώ θα εξεταστούν πράγματα όπως η πλήρη λειτουργικότητα των φορμών επικοινωνίας ή άλλα μέρη κώδικα, καθώς και θα γίνει δοκιμή για θέματα συμβατότητας (διαφορές συμπεριφοράς ανάμεσα σε διαφορετικούς περιηγητές ιστού). Έτσι θα διασφαλιστεί ότι το site σας θα έχει βελτιστοποιηθεί για να προβληθεί σωστά από τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των προγραμμάτων περιήγησης ιστού .

Συντήρηση

Ένας τρόπος για να φέρνετε τους επισκέπτες ξανά και ξανά στην ιστοσελίδα σας είναι να προσφέρετε νέο περιεχόμενο και προϊόντα σε τακτική βάση. Είμαστε περισσότερο από ευτυχείς να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μαζί σας, για την ενημέρωση των πληροφοριών του site σας.

Οι επαγγελματίες web designers που διαθέτουμε σε συνεργασία με τους web developers και σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που διαθέτει το κάθε project των πελατών μας , μπορούν  να σας εγγυηθούν την δημιουργία πρωτότυπων ιστοσελίδων , με μεγάλη λειτουργικότητα και προσαρμοστικότητα καθώς επίσης και υψηλή αισθητική! Ο επαγγελματισμός, η προσοχή στην λεπτομέρεια και τα χρονοδιαγράμματα είναι οι βασικές αρχές μας σ αυτό το στάδιο! Όλα ,δηλαδη όσα απαιτούνται για να δημιουργήσουμε  τέλικα την ιντερνετική εικόνα της επιχειρησής σας, που σας αξίζει!!!ΔΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ